Επιτυχίες στο “Πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα σκακιού 2024”

Στο “Πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα σκακιού 2024” που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας.

Στο Ομαδικό, η Ομάδα του 2ου Δημοτικού Αναβύσσου κατέλαβε την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στην κατηγορία Δημοτικών!

H ομάδα του σχολείου μας ήταν τετραμελής. Η σύνθεση ήταν η εξής:

1η σκακιέρα: Ιωάννης Σεμπάστιαν Κηρυττόπουλος

2η σκακιέρα: Ελεονώρα Κάισα Κηρυτττοπούλου

3η σκακιέρα: Αθηνά Λώλη

4η σκακιέρα: Βενετία Ντουνιά

Στο Ατομικό, ο μαθητής Ιωάννης Σεμπάστιαν Κηρυττόπουλος κατέλαβε την  θέση από 73 μαθητές στην κατηγορία Στ’ τάξης Δημοτικού, η μαθήτρια Ελεονώρα Κάισα Κηρυτττοπούλου την  θέση ( θέση στα κορίτσια) και η μαθήτρια Βενετία Ντουνιά την 56η θέση (7η θέση στα κορίτσια) από 103 συμμετέχοντες στην κατηγορία Δ’ τάξης Δημοτικού.

Επίσης, οι πρώην μαθητές μας, ο Ιωάννης Ντουνιάς του Γυμνασίου Αναβύσσου κατέλαβε την 6η θέση και ο μαθητής Παναγιώτης Άρης Κηρυττόπουλος του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου Παλλήνης την 7η θέση στην κατηγορία Β’ τάξης Γυμνασίου.

Ήταν ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο, οπότε οι επιτυχίες των παιδιών ήταν πραγματικά εξαιρετικές με έναυσμα να τα πάνε ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Η επιτυχία στο Ομαδικό πρωτάθλημα έχει ιδιαίτερη σημασία αφού στην τετραμελή ομάδα μας συμμετείχαν 3 κορίτσια Δ’ τάξης και συναγωνίστηκε ομάδες με μεγαλύτερης ηλικίας μαθητές!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στον Ιωάννη Σεμπάστιαν, στην Ελεονώρα Κάισα, στην Αθηνά, στην Βενετία, στον Ιωάννη, στον Παναγιώτη Άρη, στις οικογένειές τους και στους προπονητές τους που μας έκαναν για άλλη μια φορά υπερήφανους!

Ιστοσελίδα της διοργάνωσης           Αποτελέσματα αγώνων

Αξιολογήστε
Μοιράσου το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *