Επικαιροποίηση εγγραφών στο Ολοήμερο

Αγαπητοί γονείς,
.
Σύμφωνα με το Π.Δ. 79/2017 που καθορίζει τη λειτουργία των Δημοτικών Σχολείων, κατά το β’ δεκαπενθήμερο Νοεμβρίου και το α’ δεκαπενθήμερο Φεβρουαρίου πρέπει να επικαιροποιείται η εγγραφή των μαθητών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα. Για τον λόγο αυτό και για τη διευκόλυνσή σας, δημιουργήσαμε την παρακάτω ηλεκτρονική αίτηση επικαιροποίησης της εγγραφής του/των παιδιού/ών σας στο Ολοήμερο Πρόγραμμα.
.
Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση
.
Η αίτηση είναι υποχρεωτική για τους/τις μαθητές/τριες που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο Ολοήμερο Πρόγραμμα. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε να τη συμπληρώσετε είτε επιθυμείτε να συνεχίσετε τη φοίτηση του/των παιδιών σας στο Ολοήμερο είτε όχι.
.

Για όσους γονείς αδυνατούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τη φόρμα θα διατεθεί από το σχολείο το σχετικό έντυπο προς συμπλήρωση, υπογραφή και κατάθεση μέχρι και τη Δευτέρα 27/11/2023.

Σημειώνεται ότι το έντυπο επικαιροποίησης εγγραφής στο Ολοήμερο είναι αναρτημένο και στην ιστοσελίδα του σχολείου

Παρατήρηση:

Είναι προφανές ότι για τους γονείς που έχουν άνω του ενός (1) παιδιού στο Ολοήμερο η φόρμα θα πρέπει να συμπληρωθεί για το κάθε παιδί ξεχωριστά. Η φόρμα θα δέχεται απαντήσεις έως και την Δευτέρα 27/11/2023. Αν κάποιος γονέας δεν απαντήσει στη σχετική φόρμα ή δεν καταθέσει το σχετικό έντυπο, το σχολείο θα θεωρήσει ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον για τη φοίτηση του παιδιού του στο Ολοήμερο και ο μαθητής θα διαγραφεί αυτοδίκαια.

Αξιολογήστε
Μοιράσου το!

2 thoughts on “Επικαιροποίηση εγγραφών στο Ολοήμερο”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *